PICKNICK  
zaterdag 13 juni 
om 12 uur

Belangrijk voor alle ouders die hun kinderen willen inschrijven voor de lessen.

Maar ook een leuke gelegenheid om kennis te maken met leerkrachten en bestuur terwijl de kinderen kunnen spelen met andere Nederlandstalige kinderen.

Net als vorig jaar organiseren we een picknick voor alle ouders en kinderen van de school en alle Nederlandstalige kinderen in Milaan en omstreken. De bedoeling is om elkaar op informele wijze te ontmoeten en samen wat te eten en te drinken. Ook zullen we van de gelegenheid gebruik maken om jullie te informeren over het wel en wee van de school, verslag te doen van het bezoek van het NOB en informatie te geven over de orgainisatie van het volgende schooljaar. Ouders die gewoon andere Nederlandstalige families willen ontmoeten, kunnen zich gewoon afzijdig houden gedurende deze vergadering.

Dus op 13 juni van 12 tot 16 uur hebben we in Bosco in Città weer een picknicktafel met afdak gereserveerd (portico n 1).

Alle families zijn dus weer uitgenodigd, of ze nu geïnteresseerd zijn in lessen of niet. (Stuur deze mail dan ook gerust door aan anderen.) De kinderen kunnen daar fantastisch spelen, er is even verderop een grote waterplas met schildpadden, je kan er fietsen, met de bal spelen en zelfs vliegeren; bij de tafel is een waterkraan en sanitair, ontbreekt alleen maar de lunch.
 

Daarom ook zijn alle families weer uitgenodigd, of ze nu geïnteresseerd zijn in lessen of niet. (Stuur deze mail dan ook gerust door aan anderen.) De kinderen kunnen daar fantastisch spelen, er is even verderop een grote waterplas met schildpadden, je kan er fietsen, met de bal spelen en zelfs vliegeren; bij de tafel is een waterkraan en sanitair, ontbreekt alleen maar de lunch.

Alle families worden daarom vriendelijk verzocht zoveel eten (sandwiches, koude pasta, salades, hartige taarten, etc) mee te brengen als ze zelf op kunnen. Dat mag uit eigen keuken komen of uit de supermarkt, het maakt niet uit. Breng eventueel ook een fles mineraalwater, limonade of sap mee, bekertjes en wat bordjes, en denk ook aan servetjes. Bier of een fles wijn mag natuurlijk ook.

We zouden het waarderen als jullie lieten weten of jullie komen of niet. Maar kan je het niet met zekerheid zeggen of beslis je op het laatste moment, dan is dat geen probleem. Kan je absoluut niet komen, wil je zkeer dat je kinderen deelnemen aan de lessen, maar hebben wij jullie en jullie kinderen nog niet gesproken, dan moeten we een telefonische afspraak maken. Stuur dan een mail met je telefoonnummer en wanneer je bereikbaar bent.

Dus:

Zaterdag 13 juni van 12-16 uur

Bosco in Città

Cascina S. Romano,
Via Novara 340 Milaan

 Bus 72 ATM


Vanaf parkeerplaats het hek door, pad aflopen langs boerderij, aan het eind van de muur links en doorlopen tot je tafels met afdakjes ziet.

 

Als de parkeerplaats vol is, zijn er richting Milaan op de via Novara  aan de zelfde kant van de weg, nog meer parkeerplaatsen van waaruit je binnendoor de boerderij kunt bereiken.

Anders: recht tegenover de ingang, aan de andere kant van de weg, achter het benzinestation is een onverharde weg waar je ook kan parkeren.

 

Als je op de link klikt zie je een kaart van de omgeving van Via Novara:

http://maps.google.it/maps?f=q&hl=it&geocode=&q=via+Novara+340+Milano&sll=41.442726,12.392578&sspn=12.560182,20.566406&ie=UTF8&z=16.

  

Op de satellietkaart kun je de boerderij zien liggen:

http://maps.google.it/maps?f=q&hl=it&geocode=&q=via+Novara+340+Milano&sll=41.442726,12.392578&sspn=12.560182,20.566406&ie=UTF8&ll=45.483183,9.089813&spn=0.022958,0.054245&t=h&z=15   

Lukt dat niet, plak dan de link in je browser (Explorer of Firefox).

 

Namens het bestuur van Erasmus, tot ziens!

 

Michel Dingenouts

Secretaris


*Alle kinderen met een paspoort van de Europese Unie, met Nederlandse of Belgische ouders hebben recht op subsidie €430 per kalenderjaar mits per 1 okt 2008 minstens 4 jaar. Maximum leeftijd 18 jaar. Voor ons echter is subsidiabiliteit niet per sé doorslaggevend bij inschrijving.
**Wie zijn Nederlandse (strip)boeken/DVD's/games wil ruilen, kan ze meenemen.